Vrijgezellenfeest in Utrecht

Vrijgezellenfeest Utrecht


Ben jij de aangewezen persoon van je vriendengroep om een vrijgezellenfeest te organiseren voor je beste vriend? Dit is vaak lastig, omdat je voor de hele dag iets leuks wilt organiseren. Wij kunnen je daarbij helpen! Wij weten als geen ander hoe je een vrijgezellenfeest kunt organiseren in de buurt van Utrecht.

Vrijgezellenfeest in Utrecht centrum

Rondtoeren op een E-Chopper!

Op de E-Chopper met je vrienden, hoe gaaf is dat! E-Chopper rijden is erg populair tijdens vrijgezellenfeesten. Stel je voor dat je met je vrienden op een E-Chopper aan het rijden bent, tussendoor een drankje doet en de dag vervolgens afsluit met een barbecue. Bij FunEvent is dat mogelijk! Drankjes tijdens een tussenstop zit bij de prijs inbegrepen. Je weet precies wat je kwijt bent voor je vrijgezellenfeest in de buurt van Utrecht.

Vrijgezellenfeest in Utrecht

Tuk Tuk rijden

Je hebt vast wel eens een Tuk Tuk auto zien rijden. Het is een grappig gezicht, maar het is ook mogelijk om zelf in een Tuk Tuk auto te rijden voor je vrijgezellenfeest in de buurt van Utrecht! Zo hebben wij een ‘Tuk Tuk Challenge’, waarbij je zoveel mogelijk citypoints gaat op zoeken. Bij deze citypoints zijn punten te verdienen voor jouw team. De winnaar van de Tuk Tuk Challenge ontvangt een leuke prijs! Durf jij deze challenge aan?

Vrijgezellenfeest Utrecht

Compleet verzorgde vrijgezellenfeest in Utrecht

FunEvent organiseert een compleet verzorgde dag voor je vrijgezellenfeest in de buurt van Utrecht. Van begin tot het eind is het genieten geblazen! Wil je naast je activiteiten een hapje eten en drinken? Wij verzorgen graag de complete dag. Wil je op een segway staan, scheuren op een E-Chopper of misschien zelfs een boottochtje maken met je vrienden? Verschillende activiteiten op één dag is altijd mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Vrijgezellenfeestje Utrecht

Vrijgezellenfeest in Utrecht op maat!

Bij FunEvent kun je de mooiste vrijgezellenfeesten nabij Utrecht organiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Misschien heb je zelf iets in gedachten wat niet op onze website staat, jouw ideeën nemen wij graag mee. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden om een onvergetelijke vrijgezellenfeest nabij Utrecht te organiseren. Je kunt ons telefonische bereiken op 0657578083. Vrijgezellenfeesten organiseren in de buurt van Utrecht doe je bij FunEvent!

Wat anderen zeggen over Funevent: