Bedrijfsuitje in Soest

Bedrijfsuitje Soest


Zoekt u naar een bedrijfsuitje in Soest? FunEvent neemt uw hele organisatie uit handen zodat u kan genieten van een gezellig groepsuitje. U kunt bij ons terecht voor diverse uitjes met eventueel eten en drinken. Denk hierbij aan een boottocht of een stadswandeling met opdrachten. Daarnaast kunt u een evenement extra speciaal maken door het tuk tuk rijden. Heeft u vragen over een bepaald type bedrijfsuitje nabij Soest? Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort. Voor meer informatie belt u direct naar: 0657578083.

Bedrijfsuitje nabij Soest

Leuk groepsuitje

Een leuk bedrijfsuitje nabij Soest kan een gezellig groepsuitje zijn. Bij ons kunt u terecht voor groepsuitjes vanaf €29,50 per persoon. Op onze website kunt u per prijsklasse de verschillende groepsuitjes handig vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld een citytour door het centrum van Amersfoort maken of een tuk tuk challenge aangaan. Heeft u nog aanvullende vragen? U kunt ook uw telefoonnummer invullen op de website en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bedrijfsuitjes Soest

Citytour

De citytour door het historische centrum van Amersfoort is één van de populairste uitjes. Dit zou een goede optie kunnen zijn voor een bedrijfsuitje nabij Soest. U kunt hiervoor gebruik maken van tuk tuks waarmee u door de binnenstad zoeft. Onze chauffeurs dienen als een deskundige gids waarbij ze u meer over de stad kunnen vertellen. U krijgt een stadsgids mee om zoveel mogelijk plekken te ontdekken. Het minimaal aantal deelnemers is 10 en het maximale is 40. Het arrangement is ook te boeken in combinatie met andere uitjes. Wilt u meer informatie over het samenstellen van een bedrijfsuitje nabij Soest? Bel of mail ons gerust.

Bedrijfsuitje Soest

Bedrijfsuitje nabij Soest

Zoekt u een bedrijfsuitje nabij Soest? Kies voor FunEvent. Met de auto kunt u binnen 20 minuten bij ons zijn. U wilt toch ook het ultieme groepsuitje beleven met uw collega’s? Vraag op onze website gemakkelijk een offerte aan. U kunt ook direct een uitje reserveren via onze website. Neem gerust telefonisch contact op via: 0657578083. Vragen over een bedrijfsuitje nabij Soest mogen per mail naar: info@funevent.nl.

Wat anderen zeggen over Funevent: